Gaudiu dels cavalls en un dia diferent

Si formeu part d’un col·legi, esplai o entitat al Club Hípic Rosper oferim una sèrie d’activitats perquè podeu gaudir d’un dia diferent tots plegats.  En aquest sentit oferim dues activitats diferents: ‘Visites escolars’ i ‘Apropem els cavalls a les escoles’. A continuació podeu trobar més informació:

Visites escolars

Aquesta activitat está destinada a entitats que vulguin desplaçar-se a les nostres instal·lacions i gaudir d’un dia en companyia dels nostres ponis i cavalls. Els nens/es gaudiran d’una explicació de ‘Com viuen els cavalls?’, taller de raspallar, passejos en poni i passeig en carro o exercicis d’equilibri a la corda.

A la visita aprenem a raspallar els cavalls

Els grups han de ser un mínim de 20 alumnes en una franja d’edat de 3 a 14 anys. L’activitat es realitza de dilluns a divendres de 10 a 13h i després hi ha possibilitat de quedar-se a dinar a les instal·lacions.

A continuació presentem un horari tipus per un grup d’uns 50 alumnes:

Horari Activitat Explicació
9.30 – 10.00h Arribada a les instal·lacions Al arribar us presentarem les instal·lacions on els nens podrán deixar les bosses i els vestuaris. Dividirem els alumnes en grups de 10/15 nens/es que aniran rotan en els diferents tallers.
10.00 – 11.00h Taller El grup 1 / 2 fara el taller de raspallar i de ‘Com viuen els cavalls?’

El gurp 3/4 fara el taller de volteig o carro (depenent de la edat) i de gimcana o passeig (depenent de la edat)

11.00 – 11.30h Esmorçar
11.30h – 12.30h Taller Alternança dels grups amb els tallers
12.30 – 13.00h Posada en comú Al final de la visita farem una valoració de com ha anat la activitat

Taller ‘Com viuen els cavalls?’

On dormen els cavalls?, Dormen de peu?, Quina és la diferéncia de poni i cavall?, Com són les dents?, Com es diuen les colors?, Quina edat ténen?, Qué mengen?,… amb els nens resoldrem aquestes i altres preguntes i aprofitarem per donar de menjar els cavalls.

Visitem on viuen els cavalls

Taller de raspallat

Aprendre com apropar-nos als ponis, els diferents raspalls que hi han, com s’utilitzen i cada quant s’han de utilitzar són algunes de les coses que aprendrem en aquest taller.

Aprofitem per relacionar-nos amb els ponis

Expliquem com raspallem els ponis

 

Taller de Volteig

Durant aquest taller farem exercicis d’equilibri a sobre del cavall. Amb el cavall agafar a la corda farem diferents figures d’equilibri al pas i al trot. A partir dels 6 anys.

Exercicis d’equilibri a sobre del cavall

Taller de carro

Pels més petits en compte dels Taller de Volteig farem el taller de carrito. Donarem un passeig per les instalacions deixant-nos portar per la Duna.

Paseando en carrito.

Gimcana

Dividint-nos per equips farem diferents proves muntats i peu a terra on els alumnes s’hauran de coordinar i ajudar entre ells. L’objectiu es resoldre les proves i convencer els cavalls per fer alló que ells volen. A partir dels 11 anys.

Cooperació per resoldre diferents objectius

Passejos 

Petites rutes per les instal·lacions muntant als ponis/cavalls.

Passejos per les instal·lacions

 

I després de l’activitat?

Poden passar el dia en les nostres instal·lacions, disposem de zona de jardí, zona de pic-nic i parc infantil.

Zona verda per jugar

Zona de jocs infantil

 

Facilitats

Altres facilitats són ampli pàrquing per autobusos i serveis.

 

Preus

El mínim de nens per poder dur a terme l’actititat és de 7€/nen més iva.

Amb alumnes de la ESO per tal de poder aprofundir una mica més o treballar un concepte que ja s’estigui treballant durant les clases, ens podem apropar uns dies abans de l’activitat per treballar alló que sigui més interessant.

 

‘Apropem els cavalls a les escoles’

 

Actualment iniciem un projecte diferent ‘Apropem els cavalls a les escoles’. Amb aquesta activitat, destinada a nens de 3 a 6 anys principalment, ens desplaçaríem al centre escolar amb un parell de ponis. L’activitat tindria una durada aproximada d’un matí i explicaríem de prop als nens, com viuen, que mengen i quines cures necessiten. Els nens  podrien tenir contacte, donar menjar i raspallar els animals.

Preus

El mínim de nens per poder dur a terme l’actititat és de 5€/nen més iva.